NYHET : DectaSafe nya produktkatalog är äntligen här.  Ladda ner den här...

Referenser
Vill starkt rekommendera Dectasafe. Mycket hög servicenivå samt bra priser. Det krävs ju mycket om en Västgöte skall handla av en Smålänning :)
- Inköpsansvarig Grossist i Västergötland

Detekterbara Slaktknivar

Detekterbara slaktarknivar

Slaktkniv med ett blad av högkvalitativt krom-molybdenstål. Molybden är en höghållfast legering som är både starkt och ett hårt stål, de är också mycket resistent mot värme och korrosion. 

Vid styckning av kött behövs en bra styckningskniv. Inom livsmedelsbranschen i allmänhet är det mycket viktigt att vara säker på att inga främmande partiklar eller föremål kan förorena slutprodukten. Det ställs krav på en säker tillverkning, därmed måste all utrustning och alla föremål som används under livsmedelsproduktionen vara detekterbara. Vi har ett brett sortiment av detekterbara slakt- och styckningsknivar. Våra slaktknivar har hög kvalité och smidig funktion för styckning av kött samt är godkända av flera livsmedelssäkerhetskvalitéer att användas under livsmedelsproduktion. Knivarna innehåller metall och upptäcks enkelt i en metalldetektor. Stycka ett gott kött med trygghet och utan tvivel att ha förorenat slutprodukten genom att använda DectaSafes detekterbara slaktknivar! Knivhandtaget är av detekterbar plast som är utvecklad för livsmedelsproduktion och eliminerar risken för främmande föremål i produktionen

 

Visa:
Sortera efter:
Art.nr: 419196360
Kniv 20 cm med detekterbart handtag Slaktkniv med handtag som kan detekteras av metalldetektor oc..
346,52kr
Art.nr: 419196560
Kniv 25 cm med detekterbart handtag Slaktkniv med handtag som kan detekteras av metalldetektor oc..
383,78kr
Art.nr: 419196860
Kniv styv 13 cm med detekterbart handtag Cylinderhandtag med handtag upptäcker metall och X-RAY.&..
224,80kr
Art.nr: 419196960
Kniv styv 15 cm med detekterbart handtag Cylinderhandtag med handtag upptäcker metall och X-RAY.&..
252,13kr